Overheidsmediation

Overheidsmediation

Overheidsmediation doelt op het beslechten van verschillen tussen de burger en de overheid. Hierbij kan gedacht worden aan conflicten tussen de gemeente en haar inwoners over bijvoorbeeld het wijzigen van een bestemmingsplan. Ook zijn er geschillen denkbaar waarbij de overheid optreedt als zakelijke partner. Denk hierbij aan ver- en aankoop van grond of gebouwen.

Ook intern bij een overheidsinstantie kunnen zich veranderingen of conflicten voordoen waardoor een onafhankelijke partij de efficiëntie van het traject kan bevorderen.

In al deze gevallen kenmerkt de overheid zich als een hiärchische organisatie die voor een buitenstaander lastig te doorgronden is. 24Mediation kan evenwicht bieden in conflicten waarbij de overheid optreedt als een gespecialiseerde en sterke partij. Bij besluitvorming heeft de overheid als taak om belanghebbenden zorgvuldig en duidelijk te informeren. Om hier duidelijkheid in te creëren en om de communicatie te bevorderen, is 24Mediation een goede partner.

Heeft u professionele hulp nodig?

Over ons

24Mediation is gespecialiseerd in familie-, business- en overheidsmediation. Daarnaast leggen we ons toe op echtscheidingen, waarbij we adviseren en begeleiden om de scheiding zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Contact

  • info@24mediation.nl
  • 0598 - 47 08 88