Business mediation

Business Mediation

24Mediation is gespecialiseerd in het bemiddelen van geschillen op zakelijk terrein, waarvan in het bijzonder conflicten tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers, alsmede zakelijke geschillen binnen een organisatie. Vooral bij verandertrajecten kunnen conflicten aan de oppervlakte komen die ervoor zorgen dat het gewenste resultaat niet behaald gaat worden. Ook hoeft een situatie nog geen concreet conflict te zijn waarbij het toch verstandig is op voorhand een mediator in te schakelen.

Dergelijke zakelijke conflicten kunnen aanzienlijke schade veroorzaken. Denk hierbij aan juridische kosten, omzetdaling, imago-schade of strategische doelen die niet bereikt worden. Het tijdig inschakelen van een mediator die op de betrokken terreinen deskundig is, kan dit voorkomen en het proces weer in beweging krijgen. Ook al is de mediator in dit geval volstrekt neutraal, de bekendheid van de mediator met de materie maakt het proces een stuk eenvoudiger voor alle partijen. Wij kunnen een bijdrage leveren aan het vereenvoudigen van het proces en ondersteuning bieden bij het vinden van een efficiënte oplossing.

Mediation hoeft niet te betekenen dat er feitelijk maar twee partijen betrokken zijn. 24Mediation werkt graag samen met specialisten tijdens de mediation en deze partijen kunnen zonodig aan het proces deelnemen. Dit vereenvoudigt het proces en draagt bij aan de professionaliteit.

Voor mediations waar complexe fiscale of juridische aspecten een rol spelen, hebben wij onze eigen specialisten in huis.

Heeft u professionele hulp nodig?

Over ons

24Mediation is gespecialiseerd in familie-, business- en overheidsmediation. Daarnaast leggen we ons toe op echtscheidingen, waarbij we adviseren en begeleiden om de scheiding zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Contact

  • info@24mediation.nl
  • 0598 - 47 08 88