Hans Keuning

Hans

Mijn naam is Hans Keuning, ik ben als mediator en consultant verbonden aan 24Mediation. Ik ben afgestudeerd in Human Resource Management. In het verleden ben ik werkzaam geweest als vestigingsmanager voor een coöperatie, gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling en opleidingen. In deze functie heb ik veel personeels- en procesveranderingen meegemaakt binnen diverse organisaties en in het bijzonder de gevolgen hiervan. Vanuit deze ervaringen heb ik mij toegelegd op conflictmanagement en mij gespecialiseerd in narratieve mediation. Tevens ben ik als interim opleidingsadviseur werkzaam voor een groot noordelijk uitzendbureau.

In de praktijk constateer ik dat veel geschillen ontstaan vanuit een miscommunicatie. Onbegrip en gebrek aan erkenning staan hierin vaak aan de basis. Door helderderheid te creëren, situaties inzichtelijk te maken en door transparant te zijn zorg ik ervoor dat partijen weer in gesprek komen. Wat mij aanspreekt in de methodiek van narratieve mediation is dat deze het positieve in mensen naar voren haalt en laat zien dat er altijd een keuze is: we kunnen ons door het conflict laten leiden en toestaan dat deze bijvoorbeeld onze relaties kapot maakt, maar we kunnen er ook voor kiezen het conflict een halt toe te roepen en ons los te maken van de grip die deze op ons leven heeft.

Vanuit mijn persoonlijke ervaring weet ik wat er komt kijken bij een echtscheiding. Kernvoorwaarden als wederzijds begrip, acceptatie en een toekomstperspectief zijn hierin onmisbaar. Echter lijken scheidingen steeds vaker uit te draaien op de zogenaamde 'vechtscheidingen'. Met name wanneer er kinderen bij betrokken zijn, leidt dit tot nare en pijnlijke situaties. Ik ben van mening dat dit anders kan, mijn eigen echtscheiding is hier een positief voorbeeld van. Erkenning, heldere communicatie en duidelijke afspraken leiden tot een beter perspectief. In dit proces is een objectief advies en expertise belangrijk. Ik adviseer u hier graag in.

Heeft u professionele hulp nodig?

Over ons

24Mediation is gespecialiseerd in familie-, business- en overheidsmediation. Daarnaast leggen we ons toe op echtscheidingen, waarbij we adviseren en begeleiden om de scheiding zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Contact

  • info@24mediation.nl
  • 0598 - 47 08 88